Cases

KATHAGEN NV

Website Optimalisatie | Sociale media | Opleiding

“Learnable. is de ideale partner gebleken om mijn team wegwijs te maken in sociale media en digital marketing. Kutlu en z’n team hebben erg diep ingezoomd op ons bedrijf, om zo echte kennis op maat te kunnen delen. En dat bleek voor ons veel efficiënter dan allround bureaus. Ook nu nog zijn de experts van Learnable. een klankbord voor ons.”

Rudi Brauns, Directeur Sales & Marketing

CBS TEGELIMPORT 

Webshop Development, Sociale media advertentie

“Ongelooflijk hoe Kutlu van Learnable. het voor elkaar heeft gekregen om marketing helder voor me te maken en mijn bedrijf te helpen groeien. Elke adviessessie leidde tot een volle to-dolijst en een kop vol goesting. We zijn nu veel actiever op sociale media en staan helemaal bovenaan in Google. Tegelijkertijd kan onze website eenvoudig worden omgeschakeld naar en webshop.”

Emre Demir, Zaakvoerder

SINT-FRANCISCUSZIEKENHUIS

Sociale media

“Met z’n diepgaande kennis en engagement maakte het Learnable. team ons team zo enthousiast, dat we stonden te popelen om onze aanpak op sociale media te verfijnen en uit te breiden.”

Diane Mombers, Communicatiemanager

Referenties

Ben jij een ondernemende  manager of recruiter?  

Wij versterken je en je team met de nodige hard skills om je nieuwe productlanceringen en recruitment communicatie naar een hoger niveau te tillen.