Wie zijn wij

Zorgeloos richting uw doelen.

Uw betrouwbare co-piloot op de passagiersstoel.

Communicatie brengt uw organisatie in beweging. Daarom vertrouwt u graag op een partner die uw bedrijf weet te doorgronden. 

Bij Learnable. onderscheiden we ons van andere professionals door onze vaardigheden te combineren met een betrokken aanpak. We leven mee met uw team, streven mee naar uw doelen en staan altijd klaar. 

Zo behoudt u een gevoel van controle, terwijl u met een gerust hart het stuur van uw communicatie uit handen geeft. 

Learnable. gaat ervoor...

team Learnable. strategisch communicatiebureau
Dezelfde toewijding in tal van sectoren.

Betrokken bij uw mensen.

Bij Learnable. leven we mee met uw team. Niet alleen bij succes, maar ook bij verandering binnen de organisatie en in de aanloop naar spannende vernieuwingen of een belangrijke deadline. 

We denken mee na over uw doelen en bouwen duurzame relaties op met de mensen die daarbij van vitaal belang zijn voor uw organisatie. 

Ons verdiepen in uw onderneming en mensen doen we bovendien onvoorwaardelijk: dankzij een brede interesse duiken we met plezier in de wereld van technologie, bouw, HR, financiën en zoveel meer!

Communiceren zonder oogkleppen op.

Relevant in de wereld.

Als communicatieteam werken we binnen een breder maatschappelijk weefsel. We zijn ervan overtuigd dat communicatie in het luchtledige niet bestaat en dat een publiek bereiken alleen maar kan als je weet wat er bij die groep leeft. 

Daarom vinden we het belangrijk om dagelijks tijd te investeren in de opvolging van de actualiteit. Cultuur vormt bovendien een basisonderdeel van ons DNA. Kunst is de ideale manier om in te haken bij de grote thema’s die onze samenleving bezighouden. 

Toekomstmuziek in technologie en vernieuwing.

Gretig pionier.

In een wereld die op volle toeren draait, proberen we de vernieuwingen te ontwaren die een blijvende impact hebben op onze manier van (samen)leven. 

We testen enthousiast nieuwe technologieën uit en hechten er veel belang aan vernieuwende inzichten te blijven aandragen in onze samenwerking met bedrijven. Zo blijven we onszelf verbeteren, maar staan we ook klaar om nieuwe ontwikkelingen te kaderen voor u en uw team. 

Maak kennis met ons!

Deze mensen gaan voor jou aan de slag.

Profielfoto van Kutlu
Kutlu Taskin Tuna
Management & bedrijfsvoering
Profielfoto van Hanne
Hanne Vanluyten
Redactie, copy & audio
Profielfoto van Sara
Sara Weerts
Grafische vormgeving & webdesign
Profielfoto van Rümeysa
Rümeysa Özdemir
Marketing, advertising & operations
Van diversiteit naar vernieuwing.

Samenwerken in synergie.

Ons team bestaat uit verschillende persoonlijkheden, die elk vanuit hun eigen achtergrond en interesses kijken naar de wereld. 

Met de combinatie van een analytische blik op ondernemen, een oog voor visuele kracht, journalistieke aanleg voor verhalen en inzicht in gevarieerde doelgroepen houden we echter eenzelfde doel voor ogen: een strategisch plan afgestemd op uw ambities en interne belangen. 

Onze vele invalshoeken stroomlijnen we daarbij tot een gerichte aanpak waar ook u achter staat.

Handen uit de mouwen.

Wij bouwen aan uw resultaat.

Ondersteuning, opleiding of advies? We steken met plezier de handen uit de mouwen om van uw plan op maat realiteit te maken. Want als er één ding is dat we gemeenschappelijk hebben, dan is het dat we graag met beide voeten in de praktijk staan om daar de resultaten na te streven waar we mee met u van dromen. 

Benieuwd hoe we samen
uw merk kunnen laten groeien?

Bij Learnable. beginnen we direct met meedenken om uw visie te realiseren. Laten we samen ontdekken hoe we uw doelen kunnen bereiken.