Wat we doen

Strategisch denken, handen uit de mouwen.

Een antwoord op al uw communicatievragen.

Alles is Learnable.

COMMUNICATIEADVIES

Navigeren doorheen het labyrint van communicatie vereist een gids met kennis van zaken én vooruitziendheid.

Bij Learnable. bieden we meer dan een roadmap: we verlichten het pad. Onze expertise in leiderschapscommunicatie,
arbeidsmarktcommunicatie en merkcommunicatie dient als een kompas voor marketingmanagers en ondernemers.

Ons advies is daarbij geen eind- maar een vertrekpunt, dat zich richt op de cultivatie van een communicatiestrategie die zowel tijdloos als adaptief is en resoneert met de cadans van uw organisatie's hartslag.

 • Employer Branding
 • HR-Marketing
 • Werven via sociale media
 • Personal branding
 • Organisatiecultuur
 • Interne communicatie
 • Strategische merkpositionering
 • Contentstrategie
 • Klantenervaring en engagement
 • Merkwaarde- en reputatiemanagement

ONDERSTEUNING

In de arena van communicatie staan wij steeds achter u. Als een schaduw zijn we altijd dicht bij uw organisatie en bewegen we vlot met u mee. Vanuit de achtergrond sturen we uw onderneming mee naar succes.

Learnable. biedt ondersteuning die verder gaat dan de conventionele assistentie. We duiken diep in de technische specialiteiten van content marketing, zoekmachineoptimalisatie, lead generation en meer.

Met een mix van kunst en wetenschap creëren we content die spreekt, designs die betoveren en strategieën die verbinden. Uw succes is ons succes, en wij streven ernaar om uw ambities niet alleen te ondersteunen maar te versterken.

 • Branding en webdesign
 • Film- en podcastproductie
 • Zoekmachineoptimalisatie
 • E-commerce 
 • Content marketing
 • Sociale media uitbesteden
 • Film- en podcastproductie
 • Online adverteren en retargeting
 • Lead generation campagnes
 • Online adverteren en retargeting
 • Zoekmachineoptimalisatie
 • Datatracering en dashboarding

OPLEIDINGEN

Kennis is macht, maar begrip is transcendentie.

Bij Learnable. geloven we in de kracht van opleiding om de grenzen van communicatie te verleggen. Onze trainingen en workshops zijn ontworpen om te inspireren, informeren en transformeren.

Van podcastproductie tot lead generation: wij rusten u en uw team uit met de vaardigheden om niet alleen deel te nemen aan de conversatie, maar die ook te leiden. Laat ons de bouwstenen leveren voor uw toekomstige successen.

Ontwikkel essentiële vaardigheden in podcastproductie, van conceptontwikkeling tot technische uitvoering. Leer boeiende content creëren, opnemen en bewerken en ontdek hoe u uw verhaal effectief deelt met een enthousiast publiek.

Verken geavanceerde technieken om leads te genereren die de groei van uw bedrijf stimuleren. Van de identificatie van doelgroepen tot de implementatie van effectieve digitale strategieën: verhoog uw conversie en bouw waardevolle klantrelaties op.

Ontdek de nieuwste technieken om meer zichtbaarheid te krijgen op sociale media. Na afloop van deze opleiding begrijpt u de flow, kracht en waarde van fans voor uw organisatie. U leert de do’s en don’ts van een sterke fanstrategie en succesvolle aanpak.

Maak de overstap naar Google Analytics 4 en leer hoe u de nieuwste tools en functies gebruikt om gebruikersgedrag te analyseren, conversies te meten en inzichtelijke rapporten te maken die uw marketingstrategieën naar een hoger niveau tillen.

Verwerf een grondig begrip en hands-on technische kennis van server-side tracking om uw dataverzameling te verbeteren, te voldoen aan privacyregelgeving en afhankelijkheid van cookies te verminderen. Leer hoe u accurate, betrouwbare data verzamelt voor geavanceerde analyse en besluitvorming.

Bij Learnable. begrijpen we dat ware groei voortkomt uit samenwerking, vertrouwen en een gedeelde visie. 

 

Onze samenwerking is geen lineaire reis, maar een dans -responsief en altijd in harmonie met de dynamiek van uw bedrijf en de markt.

Ons proces is ontworpen als een odyssee, die we samen met u ondernemen, waarbij elke stap gericht is op de onstsluiting van het potentieel van uw merk en de versterking van uw stem in de markt. 

Stap 1 -

Verkennende ontmoeting

We gaan bij een kennismaking graag na op welke manier we u best kunnen bijstaan. Daarvoor ontdekken we graag welke communicatienoden u in uw organisatie heeft en welke doelen u wil nastreven met onze hulp.

Verkennende ontmoeting

Stap 2 -

Verdieping in je bedrijf

In een eerste fase leren we uw bedrijf, expertise en doelen kennen dankzij een aantal diepgaande gesprekken. Dat geeft ons een goed beeld van de thema's die uw organisatie aangaan, de interne cultuur en de vormelijke of inhoudelijke aspecten die voor u van belang zijn.

Verdieping in je bedrijf

Stap 3 -

Plan van aanpak

De gepersonaliseerde opleiding, het adviestraject op maat of de uitwerking van uw communicatieplan begint met een sterk plan van aanpak. We doen een concreet voorstel dat we met u afstemmen en zetten de nodige stappen om van het plan te vertalen naar de werkelijkheid.

Plan van aanpak

Stap 4 -

Evaluatie en bijsturing

Doorheen onze hele samenwerking blijven we aftoetsen, nieuwe doelen stellen en bijsturen dankzij open dialoog. Op die manier houden we u betrokken bij het proces en blijven we flexibel inspelen op uw doelen, zelfs wanneer die verschuiven.

Evaluatie en bijsturing

Overtuigd van onze meerwaarde?

Laat u inspireren door anderen.

Benieuwd hoe een communicatiebureau met technische knowhow uw merk kan versterken?

Bij Learnable. beginnen we direct met meedenken om uw visie te realiseren. Laten we samen ontdekken hoe we uw doelen kunnen bereiken.