Nieuws volgen kost tijd.

In Residu brengen we u daarom wekelijks snel op de hoogte van wat er leeft in de wereld van technologie, media en cultuur. We kijken verder dan de snelle actualiteit en focussen op nieuws met impact. We brengen u de nieuwsfeiten die leiden tot gespreksstof én stof tot nadenken

 

Residu is wat achterblijft, maar het bulkt van karakter

Bedankt! Elke zondag ontvang je nieuws van ons.

P.S.: Voor het kopje koffie ben je altijd welkom!  

Residu is een gratis nieuwsbrief boordevol technologie-, media- en cultuurnieuws.

Zodra we jouw contactgegevens ontvangen, sturen we je graag door naar de nieuwste editie van Residu.

Koffie en krant

Waarom
residu?

Nieuws en koffie horen bij elkaar. Met je eerste kopje in de hand, sla je de weekendeditie van de krant open. Je neemt de artikels in je op. Sommige nieuwsfeiten vergeet je, anderen blijven hangen. Ze vormen vruchtbare grond voor ideeën om te groeien. Net als planten gevoed worden door het van aroma bulkende koffiedik dat achterbleef in je koffiezet. Het residu. 

Technologie

Van innovaties op vlak van duurzaamheid tot wetenschap die ons verder brengt inzake inclusiviteit. Wij kijken met verwondering naar de opportuniteiten die technologie schept en haar betekenis voor onze samenleving.

Media

Als ambitieuzelingen volgen we bij Learnable. het medianieuws op de voet. Ons medialandschap verandert in sneltempo en er laten zich inspirerende nieuwe trends optekenen die hun effect op onze manier van communiceren met elkaar niet missen.

Cultuur

Kunst is een afspiegeling van onze werkelijkheid. Tegelijkertijd kijkt ze er kritisch naar en kan ze er impact op uitoefenen. Daarom besteden we ook aandacht aan wat er leeft in film, muziek en literatuur. 

"Via 'Residu' proberen we als strategisch communicatiebureau de maatschappelijk relevante thema's uit ons eigen domein op een toegankelijke manier door te geven aan ons publiek.

Het is enorm fijn om op diezelfde manier - met oog en aandacht voor onze samenleving - te kunnen werken aan de communicatie van de organisaties die we bijstaan."

Hanne Vanluyten, redactie

Residu ontvangen?

Nieuws lezen kost tijd.

Daarom bundelen we in Residu

technologie-, media- en cultuurnieuws

in een wekelijks overzicht, zodat u eenvoudig up-to-date blijft,

ook over kwesties die losstaan van politiek.

Bedankt! Elke zondag ontvang je nieuws van ons.

P.S.: Voor het kopje koffie ben je altijd welkom!  

Verander wat het publiek denkt over je bedrijf.