Facebook

We zijn gepassioneerde marketeers, designers en developers. 

Resultaatgerichte focus en kennisdeling staan centraal in al onze samenwerkingen.

Kutlu Taskin tuna

Ondernemer & Onderwijzer

DENIZ BOLIVAR

Service Designer

Stef HERMANS

Developer & Onderwijzer

Kutlu Taskin Tuna

Docent Digital marketing & Oprichter Learnable.

Als consultant, docent en ondernemer heb ik een heel parcours doorlopen. Na meertalige studies bedrijfseconomie in Leuven, Istanbul en London ging ik aan de slag bij Facebook in Barcelona. Van daaruit adviseerde en trainde ik Nederlandse en Turkse bedrijven over hun aanpak op sociale media, zowel op strategisch als op praktisch niveau.

Vervolgens werkte ik voltijds voor Twitter, ditmaal in Dublin. Ik was er Market Data Analyst voor Belgische en Nederlandse televisiezenders en onderzoeksbureaus.

Sinds 2015 ben ik weer in België. Daar heb ik een dubbele carrière: één als voltijds vader, en een andere als docent digital marketing aan de UCLL en zelfstandig consultant. Je kunt me ook vinden op LinkedIn

Ik ben er heilig van overtuigd dat oprecht engagement, vernieuwing, vrijheid en vertrouwen ook in het bedrijfsleven het verschil maken. En dat proberen we met ons team elke dag opnieuw te bewijzen.

En privé? Wanneer ik niet word opgevorderd door mijn twee zonen of mijn echtgenote, hou ik van literatuur, real-time strategy games en hardlopen. Ook daar hou ik me vast aan ons motto: alles is Learnable.

Wat we doen

Learnable. levert inzichten, strategische begeleiding en opleidingen voor organisaties die relevant en competitief willen blijven door hun nieuwe producten of vacatures op een innovatieve manier te lanceren. 

Elk partnership met Learnable. is rechtdoorzee. Kritische feedback met constructieve oplossingen zorgt ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze expertise.

Werksessies

Bedrijven

Sprinttrajecten

Opleidingsessies

Onze waarden en visie

Missie

Wij willen de ondernemendheid van de organisaties vergroten door resultaatgerichte werkssessies te organiseren.

Doelgericht

Onze werksessies worden voorbereid en bezorgd om een op voorhand afgesproken doel te halen zoals bijvoorbeeld nieuwe website of sociale media advertising campagne.

Relevant

Wij blijven onze diensten verrijken met nieuwe tools en experts om relevant te blijven voor onze klanten. 

Alles is Learnable.

Wij geloven dat alles Learnable. is. Iedereen kan de persoon worden die hij wil. Er zijn meestal geen wetten tegen ontdekking.

Inspirerend

Wij zijn continu interessante verhalen en voorbeelden aan het verzamelen ter inspiratie voor onze klanten. Want inspiratie levert de nodige betrokkenheid op om tot inzichten te kunnen komen. 

Ons aanbod

Wij zijn partner van organisaties en zelfstandigen die een nieuw product of vacature willen lanceren op een doelgericht- en efficiënte manier.

FEEDBACK OP JE NIEUW project

Onze experts geven je onafhankelijke feedback die je helpt bij de uitrol van je nieuwe product of vacature lancering. Zo beheers je risico’s en vergroot je de kans op succes.

WEBSITE DEVELOPMENT

Wij bouwen websites en webshops. Dat doen wij samen met je en je team, én op een educatieve manier. Zo kan je in de toekomst zelf aan de slag voor je nieuwe projecten.

Digital marketing

Leg de focus op een één-op-éénrelatie met je doelpubliek dankzij digitale marketing. Een slimme strategie zorgt ervoor dat je business relevant is voor elke doelgroep. Wij stroomlijnen je organisatie strategie met de groeimogelijkheden van digitale marketing.  

sociale media & pr

Sociale media is geen gimmick, maar een noodzaak. Een duidelijke strategie zorgt voor connectie met je doelpubliek. Bereik de juiste mensen, versterk je merk en bouw een krachtige online reputatie. Wij zorgen voor de plan van aanpak en opleiding van je team.

Competitief en relevant blijven als organisatie?

Wij versterken je medewerkers met de nodige hard skills om je marketing naar een hoger niveau te tillen.