We maken alles Learnable. voor de sales, office, marketing en communicatie teams.

Met onze netwerken in het onderwijs en bedrijfsleven hebben wij een sterk team van onafhankelijke experten en leercoaches.

Resultaatgerichte focus en kennisdeling staan centraal in al onze samenwerkingen.

Het kernteam

Kutlu Taskin tuna

Leercoach met expertise in digital marketing

Bilgin Tumen

Loopbaanbegeleider met expertise in psychologie

Stef HERMANS

Leercoach met expertise webshop ontwikkeling

DENIZ BOLIVAR

Workshop facilitator met exprtise in design sprints

Kutlu Taskin Tuna

Docent Digital marketing & Oprichter Learnable.

Als consultant, docent en ondernemer heb ik een heel parcours doorlopen. Na meertalige studies bedrijfseconomie in Leuven, Istanbul en London ging ik aan de slag bij Facebook in Barcelona. Van daaruit adviseerde en trainde ik Nederlandse en Turkse bedrijven over hun aanpak op sociale media, zowel op strategisch als op praktisch niveau.

Vervolgens werkte ik voltijds voor Twitter, ditmaal in Dublin. Ik was er Market Data Analyst voor Belgische en Nederlandse televisiezenders en onderzoeksbureaus.

Sinds 2015 ben ik weer in België. Daar heb ik een dubbele carrière: één als voltijds vader, en een andere als docent digital marketing aan de UCLL en zelfstandig consultant. Je kunt me ook vinden op LinkedIn

Ik ben er heilig van overtuigd dat oprecht engagement, vernieuwing, vrijheid en vertrouwen ook in het bedrijfsleven het verschil maken. En dat proberen we met ons team elke dag opnieuw te bewijzen.

En privé? Wanneer ik niet word opgevorderd door mijn twee zonen of mijn echtgenote, hou ik van literatuur, real-time strategy games en hardlopen. Ook daar hou ik me vast aan ons motto: alles is Learnable.

Wat we doen

Learnable. levert inzichten, strategische begeleiding en opleidingen voor organisaties die relevant en competitief willen blijven door hun nieuwe producten of vacatures op een innovatieve manier te lanceren. 

Elk partnership met Learnable. is rechtdoorzee. Kritische feedback met constructieve oplossingen zorgt ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze expertise.

Werksessies

Bedrijven

Sprinttrajecten

Opleidingsessies

Onze waarden en visie

Missie

Wij willen de ondernemendheid van de organisaties vergroten door resultaatgerichte werkssessies te organiseren.

Doelgericht

Onze werksessies worden voorbereid en bezorgd om een op voorhand afgesproken doel te halen zoals bijvoorbeeld nieuwe website of sociale media advertising campagne.

Relevant

Wij blijven onze diensten verrijken met nieuwe tools en experts om relevant te blijven voor onze klanten. 

Alles is Learnable.

Wij geloven dat alles Learnable. is. Iedereen kan de persoon worden die hij wil. Er zijn meestal geen wetten tegen ontdekking.

Inspirerend

Wij zijn continu interessante verhalen en voorbeelden aan het verzamelen ter inspiratie voor onze klanten. Want inspiratie levert de nodige betrokkenheid op om tot inzichten te kunnen komen. 

Ons aanbod

Wij maken alles Learnable. voor de sales, office, marketing en communicatie teams.

Strategisch leerplan

Wij maken in samenspraak met je een strategisch leerplan voor je sales en marketing teams. Zo beheers je risico’s van de verkeerde focus, en vergroot je de kans op succes met je opleiding inspanningen.

LEERCOACHING

Dankzij de jarenlange ervaring met de online leeromgevingen weten wij welke online cursussen relevant zijn voor je leernood. Tijdens je online leertraject ondersteunen wij je op een flexibele manier over je technische, inhoudelijke en didactische vragen.

OPLEIDINGEN & WORKSHOPS

Wij organiseren doeltreffende opleidingen en workshops in digital marketing, web development, graphic design, social media, content strategie, key account management, klantgericht communiceren en zakelijk verkopen.

LOOPBAANCOACHING VOOR SALES EN MARKETING PROFESSIONELEN

Wij coachen ervaren verkopers, office managers en marketeers die up-to-date willen blijven in de arbeidsmarkt aan de hand van een doordacht persoonlijk ontwikkelingsplan.

Competitief en relevant blijven als organisatie?

Wij versterken je organisatie met de nodige soft en hard skills om je sales, office management, marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen.