Op maat ondersteuning voor je gouden ideeën!

Ben je op zoek naar op maat ondersteuning om een nieuw product of dienst te lanceren?

Een nieuw project zomaar in het wilde weg lanceren? Ondernemerschap is fantastisch, maar slim ondernemen is nog beter.

Succesvolle innovaties werken met een realistisch verdienmodel dat alle stakeholders overtuigt en vervolgens rendement oplevert. Relevantie voor je doelgroep en haalbaarheid voor je organisatie staan daarbij centraal.

Onze experts zorgen voor de uitrol van je nieuwe businessidee of digitale project op de meest efficiënte manier. Zo beheers je risico’s en vergroot je de kans op succes.

N

Toets de gouden ideeën in je organisatie

aan bewezen businessmodellen en methodes om je kans op succes te vergroten.

N

Verzamel inzichten

met onze expertise en ondersteuning voor de lancering van je project- en productlanceringen.

Op maat ondersteuning om een product of dienst te lanceren
Barbara Castermans - Learnable.

“Met Learnable. hebben we ons nieuw aanbod in een week tijd kunnen lanceren. ROI? Spectaculair positief.”

-Geert Moesen, Sales & Marketing Directeur bij KATHAGEN NV

Entrepreneurship in tijden van verandering

Slimme flexibiliteit is cruciaal. Denk maar aan de talloze organisaties die in tijden van social distancing nog snel een kant-en-klare webshop bestelden bij een webbouwer. Die projecten bleken niet altijd een succes: zonder strategische onderbouwing is de kans op ROI laag. Ondernemingszin, innovatiekracht en voortdurende testing zijn sleutelbegrippen om plotse veranderingen in klantvraag of omgevingsfactoren het hoofd te bieden. Learnable. ondersteunt de ondernemers door deze begrippen daadwerkelijk te integreren in de organisatie via zijn experts.

Marketing voor je nieuw project?

LEARNABLE.

Learnable. zorgt voor een continu testingproces van je projecten. Dat doen we met de meest effectieve methodes, zoals Design Thinking en Lean Startup. Zo versnel je de ontwikkeling van je producten en diensten.

 We voeren heel graag een vrijblijvend intakegesprek, waarbij we onze templates en voorbeelden delen. Die kun je vervolgens toepassen op je eigen businesscase. No-nonsense en boordevol waarde, zodat je kunt groeien met je bedrijf.

concretisering van je doel

Onze experts denken mee met je na en gebruiken een bewezen denkproces, zodat je jouw ideeën kunt lanceren met helder risicomanagement en ROI-verwachtingen.

We helpen je om je doelstellingen vast te leggen, de juiste doelgroeptesting te organiseren en klantverwachting af te stemmen.

lancering van je project

We lanceren en volgen je project op. Van website tot het management van de prospectendata.

We begeleiden je en je medewerkers ook praktisch op om gelijkaardige lanceringen in de toekomst zelf succesvol uit te voeren.

We analyseren opportuniteiten en bedreigingen die relevant zijn voor je organisatie, in het bijzonder op vlak van digitale innovatie.

Altijd met één doel voor ogen: de strategie voor jouw business.

Strategisch communicatieplan

Alles start met strategie en strategie start met kritisch nadenken over je doelstellingen en verwachtingen. We denken mee met jou om de meest effectieve communicatie aanpak te vinden voor je doel.

Website en sociale media optimalisatie

Het is niet voldoende om de aandacht te trekken van je doelgroep. We willen dat ze ook een bepaalde actie nemen naar ons toe. De optimale website en sociale media kanalen zijn er cruciaal voor.

Online adverteren op social, search en display

Je product of project tonen aan de juiste mensen op het moment dat ze het nodig hebben. Daarvoor zorgen we met onze online advertenties op sociale media, zoekmachines en relevante digitale platformen.

Masterclass opleidingen in marketing en soft skills

Alles is Learnable.

In onze masterclass opleidingen werk je aan échte cases, voor échte resultaten. Onze experten gebruiken praktijkvoorbeelden en kunnen putten uit echte cases in allerlei verschillende sectoren. Zo zorgt onze kennisdeling voor maximaal effect in je persoonlijke traject en in je organisatie.

Masterclass Opleidingen - Bilgin Tumen