Learnable.

Masterclass

FAN Strategie

Sociale media zijn geen gimmick, maar een noodzaak. Een duidelijke strategie zorgt voor connectie met je doelpubliek. Bereik de juiste mensen, versterk je merk en bouw een krachtige online reputatie.

Cruciaal daarbij? FAN Strategie: de filosofie waarbij sociale media volledig geïntegreerd zijn in het denken en doen van je organisatie. Dat doe je met een slim contentplan en strategische HR aanpak.

Authentieke, transparante en persoonlijke communicatie vanuit je bedrijf staan daarin centraal.

In deze masterclass leer je hoe je je sociale media communicatie doelgericht kan inzetten voor je bedrijfsdoelstellingen. Onder de supervisie van docent Kutlu Taskin Tuna teken je een sociale media strategie uit die werkt voor je firma. 

De praktische informatie zoals bijvoorbeeld de thema’s, prijs en leermethodes delen we graag in een persoonlijk gesprek. 

✌️🏆

Onze masterclass opleidingen komen in aanmerking voor meerdere overheidsincentives.

Ja, ik ben geïnteresseerd om deze masterclass te boeken voor mij (en/of voor mijn team). Contacteer mij via:

1 + 10 =

Masterclass opleidingen in marketing, communicatie en soft skills

Alles is Learnable.

In onze masterclass opleidingen werk je aan échte cases, voor échte resultaten. Onze experten gebruiken praktijkvoorbeelden en kunnen putten uit echte cases in allerlei verschillende sectoren. Zo zorgt onze kennisdeling voor maximaal effect in je persoonlijke traject en in je organisatie.