Learnable.

Masterclass Social Ads

Als bedrijf ben je vanzelfsprekend aanwezig op Facebook, LinkedIn of Instagram om nieuws en promoties te delen. Dat is goed, maar het kan beter.

Slimme organisaties schakelen de geavanceerde advertentiemogelijkheden van sociale media in om hun boodschap tot bij hun ideale doelpubliek te krijgen. Zo zorg je voor een kostenefficiënte connectie met je volgers. Het einddoel? Een sterke band creëren, zodat je klanten ambassadeurs van je bedrijf worden.

In deze masterclass leer je (en/of je team) hoe je sociale advertenties doelgericht kan inzetten voor je marketing en communicatiedoel. Onder de supervisie van docent Kutlu Taskin Tuna maak je de advertentiecampagne’s aan en verbeter je de resultaten met de kritische optimalisatietactieken.

De praktische informatie zoals bijvoorbeeld de thema’s, prijs en leermethodes delen we graag in een persoonlijk gesprek. 

✌️🏆

Onze masterclass opleidingen komen in aanmerking voor meerdere overheidsincentives.

Ja, ik ben geïnteresseerd om deze masterclass te boeken voor mij (en/of voor mijn team). Contacteer mij via:

13 + 15 =

Masterclass opleidingen in marketing, communicatie en soft skills

Alles is Learnable.

In onze masterclass opleidingen werk je aan échte cases, voor échte resultaten. Onze experten gebruiken praktijkvoorbeelden en kunnen putten uit echte cases in allerlei verschillende sectoren. Zo zorgt onze kennisdeling voor maximaal effect in je persoonlijke traject en in je organisatie.