Op maat, resultaatgerichte webdesign & digital marketing werksessies

 

Wil je eindelijk je webdesign en digital marketing in eigen hand nemen?

Wij maken webdesign, sociale media, online adverteren, graphic design en video Learnable. voor de ambitieuze professionals en hun werkgevers.

Samen met een klein groep van 1 tot 3 deelnemers maken wij professionele websites en online advertenties op maat van hun noden en ambities.

De kosten van onze opleidingen zijn volledig recupureerbaar voor de werkgevers dankzij de Vlaamse opleidingsincentives.

Kutlu Taskin Tuna

Als digital marketing docent en consultant is Kutlu Taskin Tuna een heel parcours doorlopen. Na meertalige bachelor en masterstudies bedrijfseconomie in Leuven, Istanbul en London ging ik aan de slag bij Facebook in Barcelona.

Van daaruit adviseerde en trainde ik Nederlandse en Turkse bedrijven over hun aanpak op sociale media, zowel op strategisch als op praktisch niveau. Vervolgens werkte ik voltijds voor Twitter, ditmaal in Dublin.

Ik was er Market Data Analyst voor Belgische en Nederlandse televisiezenders en onderzoeksbureaus. Sinds 2015 is hij weer in België. Daar heeft hij een dubbele carrière: één als voltijds vader, en een andere als docent digital marketing aan de UCLL en co-founder van Learnable..

Kutlu Taskin Tuna

Zaakvoerder & Docent Digital Marketing

Je bent welkom!

Ben je geïnteresseerd om onze opleidingen zelf te volgen of denk je dat onze opleidingen een ideale oplossing kunnen zijn voor je organisatie om eindelijk autonoom webdesign en online marketing te kunnen uitvoeren?

Je bent welkom bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij onze aanpak en de Vlaamse opleidingsincentives kunnen bespreken aan de hand van concrete voorbeelden.

1 maand opleiding

Vanaf webdesign tot video leren wij alle facetten van digitale communicatie in één maand tijd op een flexibele manier door rekening te houden met de werktempo van de deelnemers.

Erkend voor VOV en KMO-P

De kwaliteit van onze opleidingen is gevalideerd door de meerdere instanties van de Vlaamse overheid.

Opdrachten

Na elke sessie krijg je een opdracht die direct gerelateerd is aan de noden van je eigen case of die van je werkgever. Op deze manier begin je onmiddellijk te oefenen met de tools en technieken.

Maximum 3 deelnemers

Wij vinden het belangrijk dat elke deelnemer de nodige aandacht krijgt van de docent. Daarom houden wij elk leergroep beperkt tot maximum 3 deelnemers. 

Bedrijfsopleidingen die de kosten aan de externe specialisten onmiddellijk reduceren tot € 0.

€ 0

voor alle medewerkers die in een loondienst werken bij een privé organisatie die gevestigd is in Vlaanderen.

100+

Digital Marketeers

40+

organisaties

120+

Opleidingsuren

“Wij hebben geen bureau meer nodig voor onze digital marketing.”

Learnable. is de ideale partner gebleken om mijn team wegwijs te maken in sociale media en digital marketing. Kutlu en z’n team hebben erg diep ingezoomd op ons bedrijf, om zo echte kennis op maat te kunnen delen. En dat bleek voor ons veel efficiënter dan allround bureaus. Ook nu nog zijn de experts van Learnable. een klankbord voor ons.

– Rudi Brauns, Kathagen NV

“Wij doen het allemaal zelf.”

Ongelooflijk hoe Kutlu van Learnable. het voor elkaar heeft gekregen om marketing helder voor me te maken en mijn bedrijf te helpen groeien. Elke adviessessie leidde tot een volle to-dolijst en een kop vol goesting. We zijn nu veel actiever op sociale media en staan helemaal bovenaan in Google. Tegelijkertijd kan onze website eenvoudig worden omgeschakeld naar en webshop.

– Emre Demir

“Kostenbesparing met meer impact op sociale media”

Met zijn diepgaande kennis en engagement maakte het Learnable. team ons team zo enthousiast, dat we stonden te popelen om onze aanpak op sociale media te verfijnen en uit te breiden. Dankzij de opleiding doen wij nu meer in een korte tijd.

– Diane Mombers

“Online werksessies waren ook top!”

Prima aangepakt, op korte termijn met COVID! Normaal waren ze fysieke sessies maar door de op-maat tutorial video’s en de strategische begeleiding via de online sessies is alles toch tot een goed einde gekomen met onze cases dankzij de goede hulp, dedicatie en unlimited energie van Kutlu.

– Izzy Aydin, Interdal

Team opleiding

Wij organiseren op maat interne bedrijfsopleidingen voor de groepen van 1 tot 3 medewerkers. De opleidingen vinden zowel online als offline plaats, altijd op een coronaproof manier.

€0 – Volledig terugbetaald dankzij de Vlaamse opleidingsincentives

N

Webdesign

N

Sociale media communicatie

N

Online adverteren

N

Graphic design met Photoshop & Illustrator

N

Videobewerking met Adobe Premier

Individuele training

Wij geven ook individuele trainingen bij onze locatie in Beringen of online.

€490

4 halve dagen

N

Webdesign

N

Social media advertising

N

Google advertising