preloader

Communicatiedragers

Communicatiedragers

We laten geen kanaal onbenut om jouw publiek, intern of extern, op de hoogte te houden over je overwinningen of fiasco’s, je rechtkrabbelen en glorie. Van een website tot perscommunicatie: we zorgen ervoor dat je boodschap raakt waar die moet zijn!

Divers

We streven ernaar om een brede waaier aan communicatiedragers aan te bieden, zodat we voor elke klant een passende oplossing kunnen vinden.

Innovatief

We zijn continu op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen in de communicatiewereld en passen die toe in onze projecten.

Empatisch

We hechten veel belang aan het opbouwen van een sterke relatie met onze klanten en het begrijpen van hun behoeften en doelstellingen.

Webdesign Thuiskomen op je homepagina

Een website is in het digitale universum wat een voordeur is in de fysieke wereld: de eerste indruk die mensen opdoen van je bedrijf. 

Functionaliteit

Vanuit je homepagina zorgen we er graag voor dat die makkelijk kunnen navigeren en je bedrijf, team en aanbod moeiteloos kunnen ontdekken.

Merkidentiteit

We hechten daarbij ook belang aan de algemene look and feel van je site. Zo vertalen we het DNA van je organisatie naar een virtueel visitekaartje.

Sociale media
Geen efemere posts, wel bestendige boodschappen

Een golf aan informatie overspoelt dagelijks surfers op het internet en sociale netwerken. Daartussen opvallen als bedrijf is niet altijd makkelijk. Het is vaak zwemmen of verzuipen. 

 

Bij Learnable. mikken we echter niet alleen op flitsende filmpjes. We proberen mee te surfen op trends op een manier die vooral duurzame relaties met je externe én interne publiek creëert. Zo behoud je online een vaste fanbase en zet je sociale media in om daar een langdurige band mee te smeden. 

 

Geen efemere posts, wel bestendige boodschappen mét inhoud. De rots in de branding.

Perscommunicatie Vinger aan de pols

“Heb je het al gehoord?”

 

Elke dag spreken duizenden mensen die zin uit wanneer ze een nieuwsfeit verspreiden bij hun eigen netwerk. De krant, radio en televisie zijn met andere woorden verre van passé. Online media vullen het belang van de klassieke communicatiedragers aan en versterken de verspreiding van actuele berichten, maar in de kern blijft perscommunicatie van onschatbare waarde voor je organisatie. 

 

Learnable. volgt de actualiteit. We houden de vinger aan de pols en spelen vanuit jouw bedrijf in op de maatschappelijke thema’s die leven bij je publiek

Interne communicatie
Je eigen mensen mee aan boord

Je eigen mensen houden je schip op koers. Zonder hen aan boord geen dienstverlening of producten. Dus waarom zou je hen dan wel aan de kade laten staan wanneer het over je communicatiestrategie gaat? Door actief na te denken over je interne communicatie kan je van je medewerkers namelijk ambassadeurs maken van je bedrijf. ‘De beste stuurlui staan aan wal’, dat weten we. Daarom leven we ons in jouw organisatie in met grote betrokkenheid, zodat we je doordacht kunnen bijstaan in strategische communicatiekeuzes. 

Nieuwsbrief
Ping! De mail die je wél wil ontvangen

Ping! Alweer een melding op je telefoon. Alweer een mailtje. Maar… bij het zien van de afzender slaak je een zucht van opluchting in plaats van te puffen van ergernis. Dit is wél nuttig. Hiernaar ben je benieuwd

 

Dat is het effect dat we willen bereiken bij je publiek. We houden hen graag op de hoogte van wat er gebeurt in je organisatie op een manier die hen verrukt of nieuwsgierig doet klikken op de notificatie van hun mailbox. Zo neem je hen op regelmatige basis mee in je verhaal.

Online advertenties
Extra duwtje in de rug

Soms heb je nood aan net dat beetje extra. Je wil een formidabel project meer in de kijker zetten, of een uitzonderlijke aanbieding niet aan je publiek voorbij laten gaan. 

 

Learnable. lanceert in dat geval graag wat jij te vertellen hebt via de beste kanalen voor je doelgroep en in een vorm die alles zegt wat nodig is. Gericht, gepassioneerd en met resultaat: clicks & conversies.

Podcast
Fluisterdicht bij je publiek

Je zet je koptelefoon op en de wereld verdwijnt. Heerlijk, toch, dat verdrinken in de stem van experten die praten over jouw interesseveld? 

 

Zo voelt je publiek zich ook. Een podcast is daarom een fantastische manier om dichter bij hen te komen. Je kan je expertise en ervaring ballen in afleveringen boordevol inzichten en storytelling. Kennis delen én een band opbouwen met je doelgroep: het is een winsituatie voor alle partijen. Wij helpen je graag van concept en research tot productie en publicatie. Zo kom jij fluisterdicht bij je publiek. 

Print
Fly(er) me to the moon

Flyers die in een trappenhal naar beneden dwarrelen: in bijna elke 90s tienerfilm vind je ze terug. Maar ook vandaag vormen printmedia een uitstekend middel om je boodschap te verspreiden. Je leest toch zelf ook nog wel eens de folders bij de bakker of spandoeken naast de weg? 

 

Liever een eigen magazine? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij verzorgen het hele project van redactie tot druk. 

Jubileummagazine

“Samenwerken met Learnable was een geweldige ervaring voor ons. Hun toewijding en expertise in digitale marketing hebben ons geholpen om ons merk te laten groeien en ons bereik te vergroten. We zijn blij met de resultaten en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen.”

Zeki Bilir

Zaakvoerder, Limsolar

Vind je media en technologie ook boeiend?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met Learnable. Inzichten.